Menu

Kvalitní balení vaši zákazníci ocení

0 Comment

Víte, na čem závisí spokojenost vašich zákazníků? Přeci na kvalitě zboží, které k nim domů dorazí. A tu může výrazně ovlivnit i způsob, jakým zvolené zboží zákazníkům odešlete.
Snad nejvíce využívaným obalovým materiálem pro přepravu zboží jsou kartonové krabice. Přestože putují k zákazníkům nejčastěji, zdaleka jim nenabízejí tu nejvyšší kvalitu balení. Problém je především v bezpečnosti takto zabaleného zboží, neboť stačí tak málo, jako je voda a vlhké počasí a obsah vašeho balíčku je rázem ohrožen.

výměna zboží za peníze

Všichni moc dobře víme, že každý papír dokáže snadno poškodit voda. A to i tak silný kus papíru, jakým kartón bezpochyby je. Dokonce stačí trvalé působení vlhkosti a díra je na světě. Nicméně mnohdy k neštěstí stačí už jen to, když stěny krabice provlhnou – a od nich navlhne i obsah balíku.
Pokud vám tedy záleží na maximální spokojenosti vašich zákazníků, neměli byste na takovou možnost nehody při přepravě zapomínat. Proto je výhodné používat obaly, které neohrozí ani to, pokud je ponoříte pod vodu.

Takovým obalem je bezpochyby plastová obálka https://www.2pack.cz/obalky/plastove-obalky. Ta drží tak pevně, že dovnitř nepronikne ani kapka tekutiny, a to jak skrze sváry na bocích obálky, tak skrze samolepicí lištu. Setkání s vodou už váš balíček v platové obálce neohrozí.
Nicméně tento způsob balení zboží vám může nabídnout ještě řadu dalších výhod, ať už do igelitové obálky vložíte tiskoviny, oblečení anebo něco jiného.

nákupní košík

Skvělé je jistě i to, že tyto obálky jsou lehké a při jejich použití z nich snadno vytlačíte vzduch – takže nejenže takový obal nijak nezvedne výslednou váhu balíku, ale ještě navíc se přizpůsobí balenému předmětu, takže nebude navyšovat ani jeho rozměry.

Navíc, cena plastových obálek je více než příznivá, tím spíše, když si je pořídíte ve větším množství, které vám ve firmě nebude zabírat téměř žádné místo.