Menu

PR články neboli vynikající marketingový tah

0 Comment

Znáte lepší reklamu, než jsou Pr články? Jen těžko byste hledali něco tak výjimečného a efektivního za naši mimořádnou, nízkou cenu. Nestojí vás to žádné úsilí, žádné starosti, žádné zbytečně snažení, žádné banery, propagace, reklamy, pronájmy a výsledek je zaručen.

notebook

Tento typ propagace je opravdu vynikající marketingový tah. Pokud chcete své stránky zviditelnit na internetu, potřebujete celkové služby SEO. Do těchto služeb spadá i tvorba Pr článků. V této sekci se však nemusíte o nic zbytečně složitého starat. Stačí se společně domluvit na konkrétních klíčových slovech. Na tato slova se následně píší texty. Ty jsou profesionální a zprostředkovávají a píší je naši textaři a copywriteři. Každý text je naprosto originální a není žádnou kopií z internetu. Minimální počet znaků je 1800, což značí vysokou efektivnost a snadné čtení. Lidé nechtějí číst zbytečně dlouhé texty, protože jim to zabírá čas, ale zároveň se chtějí něco o vyhledávaném tématu dozvědět, proto čtou na internetu různé texty. Díky tomu jsme splnili vaše očekávání a vytvořili jedinečné, moderní a efektivní texty verze 2.0.

Technické parametry

Tento typ textu splňuje i další důležité parametry. Má hned několik výhod. Nemusíte se o nic starat, což je velká výhra, nemusíte nic zařizovat, jenom se domluvíme na klíčových slovech nebo odkazech, které mají být použity, ale to platí v rámci celkových SEO služeb. Pak už se jenom budete těšit z lepších pozic ve vyhledávačích.

seo prohlížeč

Texty mají hned několik funkcí:

  1. Texty se publikují na různé weby. Veškeré weby, kde jsou tyto texty publikovány, mají SSL zabezpečení.
  2. Weby využívají tematické kategorie. Proto máte jistotu, že váš text bude zveřejněn tam, kde najdete i podobné texty stejného typu. Texty jsou vždy rozřazeny dle kategorií. V jedné kategorii se tedy nachází texty s podobným obsahem.
  3. Weby obsahují také redakční obsahy. Ten je pravidelně aktualizován.
  4. Weby jsou obsahově velice výživné. Jsou hojně navštěvované, a proto máte zaručenou jistotu úspěchu.
  5. Weby jsou navíc propojené i s mobilními zařízeními.
  6. Weby běží na více jak padesáti serverech. Mají různé IP adresy.
  7. Jeden text je napsán na jedno klíčové slovo.
  8. Délka textu je 1800 znaků. Přidány jsou i obrázky.